Iedere week selecteert BRUZZ enkele partytips voor jou. Opvallend: niet enkel zoets in jouw tuin of terras dit paasweekend. Zoetebekjes komen ook aan hun trekken op de dansvloer van Slice of Pie of Waffles & UK Garage. Niet vergeten dat maandag een feestdag is, dus extra veel tijd om te recupereren! Let's goooo!

VRIJDAG 7 APRIL

CLUB SLICE w/ Sarah Farina+Violeta West+Jacques Jaguar b2b iced lattina

Zin om all night te clubben? Dan ben je bij het Slice of Pie concept aan het juiste adres! Vrijdag toveren ze de voormalige Chez Jacques in Molenbeek om tot een cosy underground club. Kom samen met internationale dj's als Sarah Farina (DE), Violete West (FR) en Jacques Jaguar (FR) de club culture vieren. Verwacht je aan een kleurrijke mix van genres gaande van house tot baile funk. Tickets zijn enkel aan de deur te verkrijgen en kosten je €10 voor middernacht en €12 erna. De capaciteit is beperkt, dus kom op tijd als je er ook bij wil zijn!

BRDCAST

Het BRDCST festival in de AB is een driedaagse voor de muzikale avonturier! Van 7 tot 9 april kan je er een dertigtal artiesten ontdekken, die afkomstig zijn uit vier verschillende continenten. Verwacht een verrassende mix tussen Marokkaanse punk, gelaagde electronica en Japanse folk. De volledige line-up vind je op de website van AB.

ZATERDAG 8 APRIL

Saintklet present 'Waffles & UK Garage'

Je leest het goed: zaterdag kan je bij Saintklet terecht voor het beste wat de UK en België te bieden hebben! Voor de tweede editie wisten ze Interplanetary Criminal te strikken. Interplanetary wie? Wel, de producer die samen met Eliza Rose vorige zomer een hit scoorde met B.O.T.A (Baddest off Them All). Daarnaast ook heel wat Brussels talent op de line-up zoals: Catalina, die je hoogstwaarschijnlijk kent van haar show op BRUZZ ICE. Maar ook Matho, Ensarr, Nayrah en Flou die je ook wel als hebt horen passeren in de wekelijkse show van Brussels Bassed. Hongertje gekregen van het dansen? Geen nood, dan kan je losgaan op de gratis wafels. Een presale ticket kan je voor €8 kopen via de website van Resident Advisor.

Vostock Warehouse Rave

Bekend van de busraves in het Warandepark en op het Poelaertplein, maar sinds kort ook van de legale indoor feestjes. De Vostock community is klaar voor hun grootste rave tot nog toe. In Studio Citygate blazen Marouchka, Azo, Oton en Johan Vosto himself de beats door de speakers van de Aku Soundsystem. Dat wil je absoluut niet missen! Een ticket scoor je via deze link.

Strictly Niceness Welcomes Mixmonster Menno

Het Strictly Niceness concept staat al 20 jaar garant voor topfeestjes in Brussel. Het concept is een blend van verschillende genres. Denk aan latin, afrobeat, hip hop, house, die hun roots vinden in soul, funk en jazz. Mixmonster Menno, Mr Critical en dj Kwak blenden met plezier en passie alle genres in elkaar en bezorgen je een onvergetelijke avond in La Vallée. Opgelet: een ticket kan je enkel in presale kopen en niet aan de deur. Dat doe je via deze link.

ZONDAG 9 APRIL

Metropolis | Kim Kenis

Hoe je het feest verderzet op zondagmiddag, dat weten ze bij Metropolis maar al te goed! Voor deze editie trekken ze opnieuw naar COOP, een gerenoveerd fabrieksgebouw langs het kanaal in Anderlecht met een view om u tegen te zeggen. Sonhan en lunar convoy, de bedenkers van het concept, staan zelf achter de decks en nodigen de Brusselse Kim Kenis uit om hen te vergezellen. Voor de entree betaal je €15, daar zit de vestiaire bij inbegrepen. Oh ja en trouwens, maandag = feestdag! Let's gooo!

Meer partytips?

Luister elke vrijdag naar BRUZZ Weekend tussen 16u en 19u op 98.8 FM of via onze livestream.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni