HI FIVE - De 5 beste tracks van de week

Lizzo
© rv
© rv

Deze week zwaait Zwangere Guy bij ons de plak, ook in de HI FIVE. Hij staat er zij aan zij met een herboren Tame Impala en jonge wolven Lizzo, Aaron Carpenter en Ibibio Sound Machine.

HI FIVE:

Zwangere Guy 'Wie is Guy?' : Hij breekt deze week twee keer een uitverkochte AB af en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Brussel boven, quoi, ook in deze lekker lijzige nieuwe 'Wie is Guy?'

Tame Impala 'Patience' : Eindelijk terug van lang weggeweest: de Australische band Tame Impala, deze keer met romige synthesizerdisco om de vingers bij af te likken.

Lizzo ft.Missy Elliott 'Tempo' : “Slow songs, they for skinny hoes”, aldus superster in spé Lizzo. In 'Tempo' wordt ze bijgestaan door die andere queen, Missy Elliott. Nasty shizzle.

Aaron Carpenter 'Attitude' : Hij klinkt krèk als Justin Timberlake ten tijde van Justified, deze 20-jarige Aaron Braden Carpenter, lid van het online-tienercelebplatform Magcom. Hij heeft de looks, de likes en nu ook de songs!

Ibibio Sound Machine 'Wanna Come Down' : Sublieme punky discofunk van de Britse band rond zangeres Eno Williams die er zingt in het Engels én in de Nigeriaanse Ibibio-taal. Shaken verplicht!

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?