WIN: De koning te rijk op Paradise City!

© rv

Op zoek naar de prins op het witte paard? De kans is groot dat je hem tegenkomt tussen 29 juni en 1 juli aan het kasteel van Perk tijdens Paradise City. BRUZZ trakteert en zorgt dat jij je eigen sprookje kan beleven op Paradise City!

Met DJ’s als Laurent Garnier, DJ Koze en Joris Voorn is dansen niet te vermijden. Op de affiche staat ook livemuziek van de legendarische drummer Tony Allen en het Gentse Ivy Falls of de geschifte trouwfeest-kermis van Omar Souleyman.

Ook kan je je tegoed doen aan een hele hoop lekker eten, dat trouwens enkel met lokale ingrediënten wordt bereid. Krijg je van al dat dansen last van je ecologische voetafdruk? Niet op Paradise City! Het festival draait volledig op hernieuwbare energie en zorgt dat er geen afval verloren gaat.

Nog redenen nodig om erbij te zijn? Onmogelijk. Luister deze week naar BRUZZ Radio en hou je telefoon bij de hand om duotickets te winnen voor Paradise City Festival!

Meer info via www.paradisecity.be

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?