1597 Zwangere Guy

| Zwangere Guy (archiefbeeld).

Zwangere Guy opent pop-upshop in Vlaamsesteenweg

TDN
© BRUZZ
25/02/2019
Updated: 01/03/2019 11.18u

Zwangere Guy opent vrijdag zijn eigen pop-up store in de hippe Vlaamsesteenweg. In die 'GUY-SHOP' speelt de Brusselse rapper 's avonds een guerrillaconcert om zijn plaat 'Wie is Guy?' te lanceren. Het album was donderdagavond al te beluisteren op BRUZZ. Eind juni speelt hij dan weer een thuismatch op Couleur Café.

Op de hoek van de Vlaamsesteenweg en de Sleutelstraat zal Gorik van Oudheusden, beter bekend als Zwangere Guy, drie weken lang zijn eigen winkel uitbaten. De opening van zijn 'GUY-SHOP' op vrijdag 1 maart belooft alvast een knaller te worden.

Release 'Wie is Guy?'

Zwangere grijpt de gelegenheid namelijk aan om zijn langverwachte soloplaat 'Wie is Guy?' te lanceren. Dat doet hij met een guerillaconcert op de stoep voor zijn nieuwe pop-upwinkel. Fans kunnen in de GUY-SHOP terecht vanaf 17.30 uur. Het optreden begint rond 20 uur.

Om de avond helemaal af te maken voorziet Resto Henri, dat wat verderop in de Vlaamsesteenweg zit, een hapje. De drank wordt geleverd door concertzaal Ancienne Belgique. Alle winst van de soirée gaat integraal naar de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker.

In avant-première bij BRUZZ

Wie niet naar de opening kan, hoeft niet te treuren. De pop-upwinkel is nog open tot 24 maart, en dat van dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 20 uur. Zwangere Guy zal er muziek en exclusieve merchandise verkopen.

Zij die niet kunnen wachten op de officiële release, kunnen donderdagavond al afstemmen op 98.8. BRUZZ vuurt de plaat in avant-première op je af om 22 uur, zowel in de FRONTAL-radioshow als op onze Facebook live. Vrijdag bombarderen we 'Wie is Guy?’ tot Album van de Dag en geven we heel wat exemplaren weg van ZG's debuutalbum.

Ook in de metrostations van de MIVB is de plaat de hele dag te horen.

Couleur Café

De optredens van Zwangere Guy in de AB op 28 en 29 maart zijn intussen helemaal uitverkocht. Wie de bevruchte rapper toch live aan het werk wil zien, kan naar Couleur Café. Op vrijdag 28 juni geeft hij daar het beste van zichzelf.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Muziek , Shop , Zwangere Guy , GUY-SHOP , Vlaamsesteenweg , pop-up store , Wie is Guy?

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni