325 nieuwe jobs op Da Vincisite in Evere

© Pixabay
| Het automerk Peugeot maakt deel uit van Groupe PSA

Autofabrikant Groupe PSA vestigt zich op de Da Vincisite van citydev.brussels, en creëert daarmee 325 nieuwe jobmogelijkheden voor de Brusselaar.

Na de overname van Opel ging het Franse bedrijf op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn maatschappelijke zetel en administratieve diensten. De Da Vincisite van citydev.brussels in Evere biedt nu een oplossing. Groupe PSA Belux vestigt zich in één van de drie gebouwen van het Bourget 20-project van Antwerpse projectontwikkelaar Project², die instaat voor de totaalrenovatie van de gebouwen.

De jobs die worden aangeboden zijn adminstratieve functies. De 325 werknemers van Groupe PSA Belux zullen het volledige gebouw van drie verdiepingen bezetten, goed voor 4.200 m².

“Ik ben verheugd dat Groupe PSA Belux zich in Brussel komt vestigen,” klinkt het bij Antoine de Borman, voorzitter van citydev.brussels. “Dit is een uitstekend signaal voor de economische aantrekkelijkheid van het Brussels Gewest en toont perfect aan wat voor mogelijkheden citydev.brussels biedt.”

Volgende maand zou de autofabrikant effectief in het gebouw zitten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?