Brussels Airlines schrapt eigen getrouwheidsprogramma

© PhotoNews
| De luchtverkeerstoren van Skeyes, het vroegere Belgocontrol, en een vliegtuig van Brussels Airlines.

Wie met Brussels Airlines vliegt, zal vanaf februari niet langer LOOP's kunnen verzamelen om een volgende vlucht mee te betalen. De luchtvaartmaatschappij schrapt immers haar eigen getrouwheidsprogramma, zo kondigt ze maandag aan. "Miles & More", het programma dat in de gehele Lufthansa-groep gebruikt wordt, blijft wel bestaan.

LOOP werd in 2015 gelanceerd. Het programma was gericht op passagiers die regelmatig vliegen, maar niet voldoende om gebruik te maken van Miles & More. Maar dat laatste programma is intussen uitgebreid "en komt hiermee zeer dicht in de buurt van LOOP", klinkt het in een persbericht. Daarom heeft Brussels Airlines besloten "om LOOP niet langer aan te bieden en zich in plaats daarvan te richten op de aantrekkelijke voordelen van Miles & More".

Concreet zal je je vanaf 1 februari niet meer kunnen inschrijven op het LOOP-programma. Wie lid is, krijgt nog punten voor vluchten die ten laatste in januari worden geboekt en ten laatste in januari 2021 plaatsvinden. En LOOP's inruilen voor een vlucht van Brussels Airlines kan nog tot en met januari 2021.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?