© Marriott Hotel

Brusselse hotels verlengen knuffelcontact-actie voor nachtje weg in eigen stad

© belga-nl
04/03/2021

De actie knuffelcontact die door de Brusselse Hotel Association (BHA) net voor Valentijn werd gelanceerd, wordt verlengd. Wie graag aan een vriendenprijs en in alle veiligheid even wil ontsnappen aan corona, kan dat nog elk weekend van de maand maart doen.

Door het verbod op niet-essentiële reizen moesten veel Belgen hun vakantieplannen herzien in de aanloop naar Valentijn en de krokusvakantie. Velen gaven dan ook gehoor aan de knuffelcontact-actie en de oproep van de Brusselse hotelsector om in eigen land, en zonder quarantaine bij terugkeer, te genieten van een hotelovernachting.

De actie wordt nu verlengd. Elk weekend van maart kunnen de Belgen genieten van scherpe prijzen om de hoofdstad te komen ontdekken en te blijven overnachten.

69 of 96 euro

De hotelgangers kunnen rekenen op twee scherpe tarieven voor een overnachting. In de categorie "contact" bedraagt de prijs maximaal 69 euro voor een tweepersoonskamer en in de categorie "knuffel" betaal je maximaal 96 euro voor een tweepersoonskamer in een vijfsterrenhotel. De actie is enkel geldig op nieuwe reserveringen die rechtstreeks bij het deelnemende hotel worden gemaakt met gebruik van de code "knuffelcontact".

"Natuurlijk zijn de cijfers nog steeds rampzalig, dus we kunnen niet echt van succes spreken, maar het is zeer fijn om te zien dat de Belgen zich toch mobiliseren", zegt Rodolphe Van Weyenbergh, secretaris-generaal van de Brussels Hotels Association (BHA).

De deelnemende hotels en hun contactgegevens zijn te vinden op de website www.knuffelcontact.brussels.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie