Burger King zoekt nog 80 mensen voor filiaal in Elsene

© Burger Brands Belgium
| De werken aan het nieuwe restaurant in de Elsensesteenweg 53 zijn volop bezig. In het pand zat vroeger een schoenen- en handtassenwinkel.

Voor zijn filiaal in de Elsensesteenweg is hamburgerketen Burger King nog op zoek naar tachtig medewerkers. Het restaurant, dat eind september de deuren moet openen, wordt de tweede vestiging in Brussel.

Met de opening van de Burger King in Elsene zal de fastfoodketen een honderdtal jobs creëren. 80 daarvan moeten nog worden ingevuld, zo meldt het bedrijf in een persbericht. De aanwerving van het personeel verloopt in samenwerking met Actiris, de Brusselse arbeidsbemiddelingsdienst. Geïnteresseerden kunnen zich dus aanmelden in een antenne van Actiris of rechtstreeks het bedrijf aanschrijven.

Eens aangeworven krijgen de personeelsleden een opleiding in het filiaal in Oudergem, het eerste in de hoofdstad. Ze zullen er de speciale bereidingstechnieken van onder meer de Whopper onder de knie moeten krijgen vooraleer ze zelfstandig aan de slag kunnen gaan in Elsene.

45 restaurants

De vestiging in de Elsensesteenweg wordt de tweede in Brussel en de 16de in België. Later dit jaar opent er ook nog een Burger King in de voetgangerszone van het centrum, op de plaats waar vroeger de Chi-Chi's zat. De hamburgerketen wil tegen 2022 in totaal 45 restaurants openen in ons land.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?