Eerste Belgische Radisson Collection Hotel geopend in Brussel

© Philippe Close via Twitter

De Radisson Hotel Group heeft maandag in aanwezigheid van Brussels burgemeester Philippe Close haar eerste Radisson Collection Hotel van België geopend in de Wolvengracht in Brussel. Het hotel behoort tot het premium lifestylemerk van de hotelgroep en heeft zich met haar "hybrid solutions" naar eigen zeggen aangepast aan het nieuwe normaal dat ontstaan is door de coronacrisis.

De 282 kamers en openbare ruimtes van het voormalige Radisson Blu Royal Hotel werden gerenoveerd en herontworpen voor de omvorming tot het Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels. Naast de vele kamers is er onder andere plaats voor twee restaurants, achttien vergaderruimtes en een fitnesscentrum.

De opening van het nieuwe hotel in Brussel is voor de Radisson Hotel Group tegelijkertijd de lancering van haar nieuwe Hybrid Solutions, bestaande uit Hybrid Rooms en Hybrid Meetings. De Hybrid Rooms moeten voor de gasten de combinatie vormen van een hoogtechnologische kantooromgeving met het comfort van een hoogwaardige hotelkamer, terwijl de Hybrid Meetings in de vergaderzalen vlotte zakelijke bijeenkomsten moeten faciliteren door de aanwezige technische infrastructuur.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?