Gezocht: bloemenverkoper voor de voetgangerszone

© Twitter Zweetsmoel

De voetgangerszone wordt binnenkort opgefleurd met een nieuwe bloemen-en plantenkiosk van de Stad. Daarvoor is de stad nu nog op zoek naar een uitbater. Ook wie picknickmanden wil verkopen in Ter Kamerenbos, mag zich melden.

kiosk bloemen voetgangerszone
© Stad Brussel
| Zo zou de kiosk op de Anspachlaan eruit zien.

In 2016 kondigde schepen van Economische Zaken Marion Lemesre (MR) aan dat er vijf nieuwe kiosken in de voetgangerszone zouden komen. In de eerste zal je bloemen en planten kunnen kopen. 

"We kozen voor een activiteit die ondervertegenwoordigd is in dit deel van de stad. Dit versterkt de commerciële mix van deze zone, die nu een groot aantal snackbars heeft”, licht de schepen van Economische Zaken Marion Lemesre (MR) toe.

Verkoper van picknickmanden

Naast een bloemist is de Stad ook op zoek naar een verkoper van picknickmanden. Die mag de kiosk op de Bremlaan in het Ter Kamerenbos uitbaten.

“Iedereen die geen tijd heeft om zijn picknick voor te bereiden, zal in de toekomst een mand met etenswaren kunnen kopen in het Ter Kamerenbos. Het gaat om een gezond aanbod, dat zich zal richten op seizoensgebonden producten”, aldus Lemesre nog.

Wie zich geroepen voelt voor een van beide opdrachten kan een aanvraag indienen voor 12 oktober.

Meer informatie vind je op de website van de Stad Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?