Bpost Belgische Post brief sorteercentrum Brussel X

| Bpost sorteercentrum Brussel X.

Negen bedrijven zetten deuren open in Brussel

© Belga
07/10/2018

In Brussel zetten negen bedrijven hun deuren open tijdens Open Bedrijvendag. Met Infrabel kan je de geheimen van de Noord-Zuidverbinding ontdekken. En postsorteercentrum Brussel X gaat voor de eerste keer open voor het publiek.

Honderden Vlaamse en Brusselse bedrijven zetten zondag naar aloude gewoonte hun deuren open voor het grote publiek. De deelnemende bedrijven gunnen bezoekers van 10 tot 17 uur een blik achter de schermen. In Brussel doen negen bedrijven mee.

Postsorteercentrum Brussel X in Neder-Over-Heembeek doet voor de eerste mee. Daar kan je achter de schermen zien hoe een brief zijn bestemming bereikt. Wie op een ludieke manier meer over belastingen en de Brusselse fiscaliteit wil leren, kan dan weer terecht bij Brussel Fiscaliteit.

In Molenbeek zet Delhaize De Leeuw de deuren open. Je kan er onder andere de wijnkelder van 25.000 vierkante meter bezoeken. En met Infrabel kan je de geheimen van de Noord-Zuidverbinding, waar dagelijks 1.200 treinen door rijden, ontdekken.

Het centrale thema van deze 28ste editie van de Open Bedrijvendag is "Iedereen Ondernemer". "Op ondernemerschap staat geen leeftijd, het is geen beroep maar een attitude. Ondernemend zijn is initiatief nemen, je handen uit de mouwen steken", zegt werkgeversorganisatie en organisator Voka.

Alle praktische informatie is terug te vinden op www.openbedrijvendag.be.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Economie, open bedrijvendag, Voka, bedrijfsleven

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni