Brussels Fashion Days biedt panorama van Belgische mode

© DR - Brussels Fashion Days

Op 12, 13 en 14 oktober vindt de zevende editie van de Brussels Fashion Days plaats op de Tour & Taxis-site. De Brussels Fashion Days biedt gedurende een weekend een panorama van de Belgische mode. Vorig jaar trokken de Belgische modedagen niet minder dan 10.000 bezoekers.

Dit jaar zijn er vier modeshows met verschillende look and feels die knowhow, creativiteit en innovatie mengen en aan het publiek gepresenteerd worden gedurende het hele weekend.

Ook kindermode

De openingsmodeshow op vrijdag 12 oktober presenteert de Belgische modeontwerpers van vandaag en morgen. Op zaterdag 13 oktober worden kindermodewinkels voor het eerst uitgenodigd op de catwalk van de Brussels Fashion Days. Voor de gelegenheid zullen jonge dansers de modellen vervangen om aan het publiek een boeiende show te presenteren.

Op zaterdag vanaf 21.30 uur zullen de winnaars van internationale wedstrijden, jonge afgestudeerden van de grootste Europese modescholen en gevestigde Europese ontwerpers het publiek een reis rondom Europa aanbieden. Op zondag om 17 uur staan de Belgische modescholen in de schijnwerpers.

Belgische ontwerpers

Tijdens het driedaagse evenement krijgen bezoekers de mogelijkheid om de laatste nieuwigheden van de Belgische ontwerpers te ontdekken. Een pop-up store brengt niet minder dan 40 ontwerpers uit het hele land samen. Voor de feestbeesten verandert de modeshowzaal op zaterdag vanaf 22.30 uur in een club en de catwalk in een dansvloer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?