Laurent Garnier sluit Paradise City af

© PhotoNews
| De organisatie van Paradise City wil zijn bezoekers 'een boost aan positieve energie bezorgen'.

Het Kasteel Ribaucourt in Perk vormt al sinds 2015 het idyllische decor van het muziekfestival Paradise City. Ook dit jaar verzamelen er zich weer een pak bekende artiesten op het domein, met Laurent Garnier als absolute headliner. De Franse technoproducer mag op 1 juli het driedaagse festival afsluiten.

Muziekfestival Paradise City heeft met Laurent Garnier een absolute wereldtopper te pakken. De Franse technoproducer mag in de nacht van 1 op 2 juli het driedaagse festival afsluiten. Op het moment dat hij zijn bekendste track ‘The Man with the Red Face’ op het publiek loslaat, hoopt de organisatie dat het publiek massaal voor het hoofdpodium is samengetroept.

Naast Garnier zijn er natuurlijk nog redenen om een dagje door te brengen op het festivalterrein in Perk. De Canadese Jayda G, rijzende ster Or:la en elektro-pionier Jennifer Cardini zullen er een set spelen en ook Omar Souleyman, DJ Koze en Denis Horvat passeren de revue. De komende dagen zullen ook de 52 resterende namen op de affiche worden bekendgemaakt.

Geprezen voor milieuvriendelijkheid

Naast een sterke line-up, wil Paradise City vooral uitpakken met het groene karakter van het evenement. Zowat alles op het festival staat in het teken van een milieuvriendelijke aanpak. Betalen doe je bijvoorbeeld met een herlaadbare kaart rond je pols en in plaats van flessenwater wordt er gezuiverd kraantjeswater verkocht.

Polsbandje
© PhotoNews
| Van papieren drankbonnen is op Paradise City geen sprake. Alle betalingen geboren elektronisch via een herlaadbaar polsbandje.

In 2016 werd Paradise City daarvoor beloond met de OVAM GroeneVent Award en vorig jaar kreeg het van A Greener Festival de op een na hoogste onderscheiding (Highly Commended). Wie nu al een ticket wil bestellen kan dat doen via de website van het festival. Early Bird tickets kosten 46 euro voor vrijdag en 56 euro voor zaterdag of zondag. Je kan ook een combiticket bestellen waarvoor je 89 euro neertelt.

Bekijk hieronder sfeerbeelden van vorig jaar:

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?