El Arbi en Fallah regisseren derde 'Bad Boys'-film

© Saskia Vanderstichele
| Na 'Patser', een eer­betoon aan de gangsterfilms uit de jaren 1980, wagen Adil El Arbi en Bilall Fallah zich nu aan de Amerikaanse komische actiefilm 'Bad Boys for life'.

Adil El Arbi en Bilall Fallah staan op het punt een contract te tekenen voor de regie van de derde 'Bad Boys-film', zo meldt het management van het regisseursduo. Het is de derde maal dat de twee de oversteek naar Hollywood maken. "Bad Boys, dat zijn de patsers van Miami."

Eerder werkten El Arbi en Fallah mee aan de Amerikaanse series Snowfall en Scalped, waarvoor ze de pilotaflevering maakten. Nu komt er nog een groot project uit de bus. "Bad Boys is bigger than life. Het is een droom die uitkomt", zeggen de twee in een persbericht.

Bad Boys For Life is de derde film in de reeks actiefilms met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol. Zij vertolken twee detectives bij de drugsbrigade in Miami. "Dat zijn de patsers van Miami", zeggen El Arbi en Fallah.

Skype-gesprek

Volgens het management kwam de overeenkomst met Will Smith tot stand via een Skype-gesprek. "We kregen zijn nummer maar hadden twee dagen de ballen niet om hem te bellen", zeggen de twee.

De komende dagen reizen ze naar Los Angeles om het contract te tekenen en verder aan het script te werken, aldus het management. Hun derde langspeelfilm Patser ging vorige week in première en loopt momenteel in de cinema.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?