Aanhouding bevestigd van moeder voor mishandeling van kinderen

© Bart Dewaele
| gemeenteplein Molenbeek BRUZZ 1549

De raadkamer van Brussel heeft de aanhouding bevestigd van een moeder die verdacht wordt haar kinderen te hebben mishandeld in Sint-Jans-Molenbeek. Dat heeft het parket van Brussel gemeld. De vrouw wordt beschuldigd van het toebrengen van slagen en verwondingen en van foltering van een aantal van haar vier kinderen.

E.H. zit sinds eind januari in de cel voor zware mishandelingen. Volgens La Dernière Heure heeft de 37-jarige moeder bekend meerdere van haar vier kinderen brandwonden te hebben toegebracht met het verwarmd lemmet van een mes en te hebben geslagen, om hen te bestraffen. De kinderen zijn tussen 3 en 12 jaar.

De politie van de zone Brussel-Noord ontdekte de feiten na een oproep naar de gezinswoning in Sint-Jans-Molenbeek voor een ruzie. De oudste van de kinderen vertelde dat ze werden mishandeld en dat ze zelfs brandwonden opliepen door hun moeder toen ze jonger waren. De echtgenoot heeft de feiten bevestigd, aldus de krant. Hij had de feiten niet aangeklaagd om de al moeilijke familiale toestand niet nog erger te maken.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?