Het parket kwam ter plaatse met de wetsdokter en het labo.

Bendelid overleden na steekpartij in Matonge

HD
© BRUZZ
28/05/2019
Updated: 29/05/2019 08.21u

Tijdens een incident ter hoogte van de Edingburgstraat in Elsene werd een man enkele keren gestoken met een mes. Dat bericht BX1. Het slachtoffer overleed in de nacht van maandag op dinsdag aan zijn verwondingen.

Zondagavond om 18.30 uur werd het parket van Brussel op de hoogte gebracht van een poging tot doodslag in de omgeving van de Waversesteenweg en de Edinburgstraat in Elsene. Het slachtoffer, geboren in 1987, was toen nog in leven en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Het parket bevestigt dat er een onderzoeksrechter werd aangesteld. De wetsdokter en het labo zijn onmiddellijk ter plekke gegaan. De nacht van maandag op dinsdag overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

Afrekening

Het zou gaan om een afrekening tussen stadsbendes in het drugsmilieu. Dieudonné B., ooit lid van de stadsbende MAF (Mafia Africaine), was er samen met een vriend op uitgetrokken om de gewezen baas van de bende Black Woolf, een zekere Yannick K., een lesje te leren.

Toen ze vernamen dat Yannick K. in een restaurant in Elsene rustig zat te eten, zochten ze hem op. Het kwam tot een knokpartij, waarbij B. meermaals gestoken werd in de onderbuik. Hij bezweek later in het ziekenhuis. De dader is nog altijd op de vlucht.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Elsene , Justitie , moord , matonge , Brussels parket

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni