Dader vluchtmisdrijf Anderlecht nog steeds spoorloos

© Google Maps
| De Tweestationsstraat in Anderlecht, waar het ongeval gebeurde.

De 20-jarige Fabrice Borremans werd op 8 februari omvergereden in de Tweestationsstraat in Anderlecht. De politie is nog steeds op zoek naar de dader die een donkere Renault Break bestuurde.

Fabrice was op weg naar het centrum van Brussel om te gaan skateboarden, zo vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Hij stak over op het zebrapad in de Tweestationsstraat. Een eerste auto stopte, maar een tweede stak hem voorbij en maaide Fabrice omver. De wagen reed er meteen vandoor.

De bestuurder is nog steeds spoorloos. “De camera op straat bleek de andere kant op te staan, daar hebben we dus niets aan,” zegt Fabrice.

“Er zijn wel brokstukken gevonden van de wagen. Een donkere Renault Break, volgens de politie. de exacte kleur is niet geweten.” De politie vraagt nu ook beelden van de nabijgelegen Brico op.

Via deze weg hoopt Fabrice getuigen te vinden van het ongeval, om de dader te helpen opsporen. “Ook de mensen die me zijn komen helpen na het ongeval, wil ik bedanken,” zegt Fabrice.

Na het ongeval moest hij naar het ziekenhuis met een hersenschudding, een gebroken sleutelbeen, een grote hematoom aan de rechterheup en verschillende brandwonden. Hij moet drie maanden revalideren om terug te kunnen stappen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?