Dealer probeert in Matongéwijk drugs te verkopen aan agenten

De dealer vroeg de agenten nietsvermoedend of ze niets wilden roken.

In Elsene is dinsdagavond een man opgepakt die nietsvermoedend wiet probeerde te verkopen aan enkele politiemensen. Het was overigens al de zesde keer dat hij de COVID-19-maatregelen aan zijn laars lapte.

Een mobiele patrouille van politiezone Brussel-Hoofdstad/Elsene werd dinsdagavond in de Matongéwijk aangesproken door een 34-jarige man die de agenten in hun anoniem voertuig vroeg ‘of ze niets wilden roken’. Toen hij doorhad dat hij met de politie had te maken, probeerde hij zijn pakjes cannabis weg te gooien, maar dat mislukte.

De man werd opgepakt en bleek al voor de zesde keer de COVID-19-regels te hebben gebroken in de afgelopen vijf weken. Hij werd na zijn arrestatie ter beschikking gesteld van het parket van Brussel en riskeert te worden vervolgd voor de drugsverkoop en het niet naleven van de coronaregels.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?