Drugsdealers in Schaarbeek opgepakt met 1,6 kg heroïne

© Politiezone Brussel-Noord

In Schaarbeek heeft de politie afgelopen maandag een huiszoeking uitgevoerd bij een drugsdealer. Daarbij troffen de inspecteurs 1,6 kg heroïne en 650 euro cash geld aan. Bij de actie werden in totaal twee verdachten opgepakt, een van hen werd door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst.

Maandagmiddag betrapte een politie in Schaarbeek een man op heterdaad bij de verkoop van drugs. De verdachte werd onmiddellijk opgepakt, waarna de politie een huiszoeking uitvoerde in de Alexandre Markelbachstraat op het adres van een kennis, waar de drugsdealer verbleef.

Daar trof de politie 1,6 kg heroïne, 650 euro cash geld, een precisieweegschaal, gestolen gsm’s, vals geld en een verboden wapen aan. De eigenaar van het pand werd opgepakt, maar door de onderzoeksrechter vrijgelaten onder voorwaarden. De andere verdachte werd aangehouden op verdenking van drugverkoop.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?