Twee mannen opgepakt in Peterboswijk op verdenking van drugshandel

Het is lang niet de eerste keer dat de politie in de Peterboswijk in Anderlecht in aanraking komt met drugs en kleine criminaliteit.

De lokale politie van Brussel Zuid (Anderlecht, Sint-Gillis en Vorst) heeft in de Peterboswijk in Anderlecht twee mannen opgepakt op verdenking van drugshandel.

Een patrouille merkte dinsdagnamiddag enkele jongeren op, waarvan er eentje zijn gezicht volledig had bedekt. Toen de inspecteurs de man wilden controleren, vluchtte het groepje naar het Peterbospark.

Een van de betrokkenen kon onmiddellijk worden opgepakt, een tweede verdachte werd kort nadien bij de lurven gegrepen in een van de vele woningblokken vlakbij.

In het park trof de politie dertien zakjes met cocaïne aan, alsook 880 euro aan cash geld. De politie voerde vervolgens een huiszoeking uit bij een van de verdachten. Daar werd nog een aanzienlijke geldsom en een stroomstootwapen ontdekt.

De twee verdachten, waarvan er eentje al gekend stond bij de politie voor handel in verdovende middelen, werd na verhoor ter beschikking gesteld van het parket van Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?