Familie geeft Schaarbeekenaar (38) op als vermist

SD
© BRUZZ
26/12/2022

Yves-Marie Humea Umuhire (38) was in de nacht van donderdag op vrijdag uitgegaan in de club 412 op de Louizalaan, maar kwam nooit thuis. En ook daarna kwam hij niet opdagen op het familiefeest voor Kerstmis. Zijn familie maakt zich zorgen en heeft hem opgegeven als vermist.

“Twee vrienden hebben ons op de hoogte gebracht. Ze maakten zich zorgen, want ze hadden hem sinds vrijdag al niet meer gezien. Hij heeft nog nooit zoiets gedaan,” leggen tweelingbroer Yves en zijn vriendin uit. Umuhire zou het laatst gezien zijn om 2 uur 's nachts toen hij de club verliet.

Zaterdag zou de familie bijeenkomen voor kerst, maar daar daagde hij niet op. “Hij is heel close met familie en zou nooit zomaar niets laten weten voor het kerstfeest.” Ook zijn gsm bleek uitgeschakeld. Toen zijn familie zaterdagavond nog steeds niets van Umuhire had vernomen, zijn ze naar de politie gestapt om hem als vermist op te geven.

“We hebben alle pistes bekeken, maar we begrijpen echt niet wat er gebeurd kan zijn."

Yves-Marie Umuhire is 1.82 meter groot, weegt ongeveer 90 kilogram en is van Rwandese origine. Hij is joviaal en respectvol van aard, klinkt het in een bericht op Facebook van vrienden en familie.

Wie Umuhire nog gezien heeft, of weet waar hij verblijft, kan contact opnemen met de politie van Schaarbeek of zijn broer contacteren op het nummer +32486/653.913.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni