© Parket Brussel | De tweede dader hield tijdens de overval buiten de wacht. Hij was struis gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met witte strepen op de zijkanten, een zwarte trainingsvest met blauwe strepen en een zwarte pet met witte letters, en had een zonnebril op.

Gerecht zoekt daders van gewapende overval op Proxy Delhaize

© Belga
18/08/2021

Het Brusselse gerecht is op zoek naar twee mannen die op 31 maart een gewapende overval gepleegd hebben op een winkel van Proxy Delhaize aan de Willebroekkaai in Brussel. Het Brusselse parket heeft voor die feiten een opsporingsbericht verspreid.

De overval op de supermarkt vond omstreeks 20 uur plaats. De eerste dader was gewapend met een mes, was ongeveer 1m80 lang en normaal gebouwd. Hij droeg een zwarte trainingsbroek van het merk Puma, een zwarte trainingsvest en was in het bezit van een wit/oranje rugzak.

De tweede dader hield tijdens de overval buiten de wacht. Hij was struis gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met witte strepen op de zijkanten, een zwarte trainingsvest met blauwe strepen en een zwarte pet met witte letters, en had een zonnebril op.

Wie informatie heeft over de feiten of de daders, kan de politie bereiken via het gratis nummer 0800/30.300 of via het tipformulier op de website van de federale politie.

Dader_2_gewapende_overval
© Federale politie

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie