Opsporingsbericht: politie zoekt handtastelijke man

© Federale Politie
| De politie zoekt de handtastelijke man, van ongeveer 35 à 40 jaar oud.

De politie zoekt een man van ongeveer 35 à 40 jaar oud die een jonge vrouw belaagde in de Interparking “2 Portes” in de Waterloolaan.

Op woensdag 10 juli 2019, omstreeks 16u45, werd in Brussel een jonge vrouw het slachtoffer van handtastelijkheden in de Interparking “2 Portes” in de Waterloolaan.

Een man wandelt rond in de parking. Op een bepaald moment kruist hij een jonge vrouw aan de betaalautomaten. Als zij naar de trappen wandelt om zich naar haar auto te begeven, volgt de man haar en komt hij vlak achter haar staan. Hij raakt haar aan en vlucht dan snel weg door de parking.

De dader is tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij is tussen 1m80 en 1m85 lang en is mager gebouwd.

Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtblauwe short, een lichtkleurig hemd, een grijze pet en zwarte sportschoenen. Hij had ook een zwarte rugzak bij zich.

Herkent u deze dader of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 /30 30 0.

Getuigenissen kunnen ook worden gestuurd naar opsporingen@police.belgium.eu
Dit bericht kan u nalezen op www.police.be.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?