| Archiefbeeld.

De lokale politie van de zone Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node) heeft twee mannen opgepakt die verdacht worden van drughandel. Bij het tweetal kon de politie bijna 5.000 euro cash en ruim 500 gram verdovende middelen in beslag nemen. Dat meldt het Brusselse parket vrijdag.

De politie Brussel Noord vermoedde al langer dat één van de twee verdachten drugs verkocht en besloot de woning van de man in Sint-Joost-ten-Node in de gaten te houden. Daar zagen de speurders maandag hoe een tweede man aan de woning aankwam, vermoedelijk om drugs te leveren. Beide verdachten werden daarop gearresteerd, en de politie voerde verschillende huiszoekingen uit, waarbij ze 580 gram cannabis, 4.900 euro en diverse luxeartikelen aantrof.

De twee verdachten werden ter beschikking gesteld van het parket van Brussel. Eén van de twee verdachten werd in verdenking gesteld voor verkoop en bezit van verdovende middelen en vrijgelaten onder voorwaarden, de tweede werd vrijgelaten, maar niet in verdenking gesteld.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni