| De politie vond naast drugs en wapens ook goud- en zilverstaven

Politie vindt 25 goud- en 45 zilverstaven tijdens inval

KVDP
© BRUZZ
24/11/2022

Deze week heeft de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene negen huiszoekingen uitgevoerd in Stad Brussel en Elsene. Daarbij werden elf personen gearresteerd. De politie trof ook drugs, wapens, geld en goud- en zilverstaven. De politiezone spreekt over "een serieuze klap voor het drugsmilieu."

Bij de negen huiszoekingen ontdekte de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene drie actieve cannabisplantages, goed voor in totaal 1.562 planten. Daarnaast werd 5,5 kilogram marihuana aangetroffen, naast ook meer dan een halve kilo cocaïne en een kleine hoeveelheid heroïne.

"Er werd ook een smak drugsgeld gevonden," aldus de politiezone. Naast 124.000 euro cash vond de politie ook 25 kleine goudstaven en 45 zilveren staven. Daarnaast waren er wapens in de geviseerde woningen: twee vuurwapens met geluidsdemper en een karabijn. Tenslotte nam de politie luxekledij voor een waarde van ongeveer 20.000 euro in beslag.

In totaal werden elf personen gearresteerd. Zij zijn ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter. "De lokale recherche van de betrokken politiezone deelde deze week een serieuze klap uit aan het drugsmilieu," aldus een woordvoerder van de politiezone.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni