Twee twintigers die eind november een atelier in de Noordwijk beroofden, worden nog steeds gezocht. De politie vraag iedereen die de daders kent of weet waar de gestolen motor zich bevindt, contact op te nemen.

Twee mannen pleegden een gewapende overval op een atelier in de Vaartstraat, in de buurt van de KVS. De daders stalen geld, juwelen en de sleutels van de wagen van één van de slachtoffers. De feiten speelde zich af op 17 november vorig jaar rond 13.15 uur.

De overvallers vluchtten weg met een witte YAMAHA XP 500 T-Max met nummerplaat M AFH 050. Tot op vandaag werd deze motor niet teruggevonden.

De eerste man is tussen de 25 à 30 jaar oud en is mager. Hij heeft een smal gezicht en een fijne snor. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte broek, een donsjas met een grijze kap en een donkere pet.

De tweede dader heeft vermoedelijk dezelfde leeftijd en heeft ook een gelijkaardig postuur. Ook hij heeft een smal gezicht met een fijne snor. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte trainingsbroek van het merk ‘Adidas’ en zwarte sportschoenen.

De politie vraag iedereen die de daders kent of weet waar de gestolen motor zich bevindt, contact op te nemen via het gratis nummer 0800 30300, of via opsporingen@police.belgium.eu. De beelden werden werd ook verspreid via YouTube.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Justitie , gewapende overval , misdaad

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni