Politie zoekt daders overval Molenbeeks café

© PhotoNews
| De daders drongen op 11 januari het café binnen. De politie heeft een opsporingsbericht verspreid.

De politie is op zoek naar de daders van een gewelddadige overval op een Molenbeeks café en heeft een opsporingsbericht verspreid.

Op vrijdag 11 januari 2019 werd een gewapende overval gepleegd op een café in de Jubelfeestlaan in Molenbeek. Twee mannen van ongeveer 30 en 40 jaar oud, drongen op die dag het café binnen en bedreigden de serveerster. Ze gingen aan de haal met de inhoud van de kassa.

De politie heeft op verzoek van het parket een opsporingsbericht verspreid. De foto's vind je onderaan het artikel. De eerste dader is ongeveer 40 jaar oud en normaal gebouwd. Hij heeft een baard en volle lippen.

De tweede dader is tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij is normaal gebouwd en is kleiner dan zijn kompaan. Hij heeft een snor. 

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over de feiten of de daders contact op te nemen met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0 of via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu

dader overval opsoringsbericht
Op het ogenblik van de feiten droeg een van de daders (hier afgebeeld) een donkere jas met kap en verborg hij zijn gezicht met een sjaal.
overval molenbeek opsporingsbericht
Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere jas van het merk “Emporio Armani”, een lichte jeans en een donkere muts.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?