Politie zoekt getuigenissen over gebeurtenis in metro

© federale politie
| De drie mannen werden samen gesignaleerd in de metro.

In het kader van een gerechtelijk onderzoek is de politie op zoek naar de identiteit van drie personen. De politie kan op dit moment niet laten weten waarvoor deze mannen gezocht worden.

De eerste persoon is normaal gebouwd. Hij heeft een baard en kort, donker haar met aan de zijkant een langere haarlok. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkergrijze jeans en een zwarte sweater. Hij had een zwarte rugzak bij zich.

De tweede persoon is stevig gebouwd. Hij heeft een baard en donker haar in een dot dat op de zijkanten is afgeschoren. Hij droeg een beige broek en een rode en witte trainingsjas.

De derde persoon is mager gebouwd. Hij heeft donker kroeshaar en een lange, smalle neus. Hij droeg een zwarte broek en een witte sweater. Hij had een zwarte schoudertas bij zich.

Herkent u deze personen of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0. U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu. U kan het bericht nalezen op www.politie.be.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?