Politie zoekt man die jongen aanrandde op trein

© Federale politie

Het parket Halle-Vilvoorde en de federale politie zijn op zoek naar een verdachte in de aanranding van een 18-jarige op de trein tussen de luchthaven en Brussel-Noord. De verdachte doolde anderhalf uur rond in de luchthaven, op zoek naar een slachtoffer.

Het slachtoffer deed zijn verhaal in het VTM-programma ‘Faroek’, maar de feiten dateren van 3 oktober 2019 tussen 7u30 en 7u45. De dader vroeg aan het slachtoffer of dat de trein naar Brussel was, om hem vervolgens aan te randen in een verder lege coupé.

“Meteen toen de trein vertrok, begon hij te masturberen,” aldus het slachtoffer. “Ik was helemaal in shock, maar durfde niet te reageren omdat ik dacht dat hij een mes op zak had.”

Nadien probeerde de dader het slachtoffer te dwingen om in te gaan op zijn avances, maar het slachtoffer kon zich verweren om dat te vermijden. Na de feiten verliet de verdachte de coupé om naar de wc te gaan. Hij stapte af in Brussel-Noord.

De verdachte is rond de 35 jaar oud en stevig gebouwd. Hij heeft een getaande huidskleur, zwart, kortgeschoren haar, een stoppelbaard en een snor. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere broek, een rood T-shirt met opschrift, een zwarte jas en donkere sportschoenen. Hij rook naar cannabis en sprak Frans.

Wie meer informatie heeft kan de politie verwittigen via 0800/30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?