Twee drugdealers opgepakt in Laken

© Peter Dhondt / BRUZZ
| Een voertuig van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene

In de Eliane Vogel-Polskystraat in Laken heeft de Brusselse politie dinsdagavond twee vermoedelijke drugdealers opgepakt. Een van hen werd na verhoor vrijgelaten, de tweede, een minderjarige, werd ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde. Dat meldt het Brusselse parket donderdag.

De Brusselse politie hield de omgeving in de gaten nadat er herhaalde klachten gekomen waren over drugdeals. Dinsdagavond konden de agenten een eerste verdachte onderscheppen toen die een gebouw binnenstapte. De man bleek een kleine hoeveelheid marihuana op zak te hebben. Even later dook een tweede man op, die twee zakken met telkens 34 gram marihuana bij zich had.

Bij nazicht bleek dat een van de verdachten in het verleden al in aanraking was gekomen met de politie voor feiten van diefstal en drugs. Na verhoor door de procureur des Konings van Brussel werd een van de verdachten vrijgelaten. De andere verdachte, minderjarig, werd ter beschikking gesteld van het parket van Halle-Vilvoorde. Daar werd hij voorgeleid bij de jeugdrechter.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?