Verdachte die tiener zou hebben doodgestoken in Laken blijft in de cel

© Bart Dewaele
| (archiefbeeld)

De 20-jarige man die vorig weekend een 19-jarige zou hebben doodgestoken op een trouwfeest in Laken, blijft in de cel. De jongeman verscheen vandaag voor de Brusselse raadkamer, die zijn aanhoudingsmandaat bevestigde. Hij wordt verdacht van doodslag en zou de tiener hebben doodgestoken na een ruzie over een pet.

In Laken is afgelopen weekend een 19-jarige man doodgestoken op een trouwfeest. De man kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag verschillende messteken toegediend en stierf ter plekke.

“Het parket heeft onmiddellijk een onderzoeksrechter gevorderd en er is dezelfde avond een afstapping gebeurd”, zei Stéphanie Lagasse van het Brusselse parket. “Er werden meteen verschillende onderzoeksdaden uitgevoerd en dat leidde tot de arrestatie van een 20-jarige verdachte. Hij werd verhoord en is door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van doodslag. Wat de aanleiding of het motief van de feiten is, is niet gekend.”

De Brusselse raadkamer besliste vandaag dat de verdachte in de cel moet blijven.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?