Verdachte dodelijke steekpartij in Sint-Gillis blijkt getuige

© Google Maps
| Het Bethlehemplein in Sint-Gillis
Updated: 29-11-2022 - 13:48

De verdachte die voor de steekpartij in Sint-Gillis van maandagavond werd opgepakt, bleek uiteindelijk een ooggetuige te zijn. Dat laat de politiezone Zuid weten.

Bij de steekpartij, die plaatsvond rond 18.20u aan het Bethlehemplein, liet een 20-jarige man het leven. De exacte omstandigheden van de feiten zijn nog niet gekend, maar vermoedelijk gaat het om drugsgerelateerd geweld, al zal het verdere onderzoek dat nog moeten uitwijzen.

“Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor doodslag en die is samen met het parket ter plaatse afgestapt in het bijzijn van een wetsdokter en de technische recherche van de federale politie. In het belang van het onderzoek zal er niet verder gecommuniceerd worden", laat de politiezone Zuid weten.

Vanochtend liet politiezone Zuid nog weten een man te hebben opgepakt, als mogelijke verdachte. Maar na onderzoek bleek het om een ooggetuige te gaan, ondanks eerdere communicatie. De man werd overgedragen aan de federale gerechtelijke politie van Brussel, die de nu verder de zaak onderzoekt.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?