| De Tervuursesteenweg.

Vluchtmisdrijf Tervuren: dader geeft zichzelf aan na doodrijden Brusselse vrouw

RV
© BRUZZ
22/05/2023

Een 30-jarige vrouw uit Waver heeft zich zondagnamiddag vrijwillig aangegeven bij de politie voor het dodelijke ongeval met vluchtmisdrijf in Tervuren eerder die dag. Dat bevestigt het Leuvense parket. Een 49-jarige vrouw uit Brussel kwam om het leven bij die aanrijding.

De vrouw heeft zich zondagmiddag gemeld bij de politie van Waver. Ze bekende dat ze onmiddellijk na de aanrijding niet besefte wat er gaande was. Na het nieuws te lezen in de media, drong het tot haar door dat zij het dodelijke ongeval moet veroorzaakt hebben.

De vrouw is gearresteerd en werd verhoord door de politie. Ze verleende volledige medewerking aan het onderzoek en ging over tot bekentenissen.

Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor onopzettelijke doodslag ten gevolge van een verkeersongeval en vluchtmisdrijf. In de loop van de avond zal de vrouw voorgeleid worden.

Het slachtoffer is een vrouw uit Sint-Lambrechts-Woluwe. Haar lichaam werd zondagochtend levenloos aangetroffen in de berm van de Tervuursesteenweg bij het Vierarmenkruispunt. Meer informatie is er nog niet over het slachtoffer.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni