'You Night Club' mag opnieuw open

© Google
| De You Night Club in de Duquesnoystraat, naast La Madeleine.

De nachtclub You in de Duquesnoystraat mag opnieuw open na een vermoedelijk drugsincident van afgelopen zondag. Zes mensen raakten onwel, politie en parket vermoeden dat er drugs in het spel waren.

De uitbaters van de nachtclub You in de Duquesnoystraat in het centrum van Brussel mogen weer rustig slapen: hun club mag opnieuw open na een incident van afgelopen zondag. Zes mensen raakten geïntoxiceerd en moesten naar het ziekenhuis voor verzorging.

De club moest 24 uur dicht van waarnemend burgemeester Ahmed El Ktibi (PS) maar mag opnieuw opengaan. De Stad Brussel zal de sluiting dus niet verlengen, maar "er komt wel nog een gesprek met de Stad Brussel om de situatie te bespreken en het voorval te bespreken" klinkt het in de krant Het Laatste Nieuws.

De bloedstalen van de zes feestvierders die zondagnacht onwel werden in de nachtclub You worden nog onderzocht. Daarna moeten de zes nog verhoord worden. Maar alles wijst erop dat de intoxicatie veroorzaakt werd door drugs.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?