Zes personen geïntoxiceerd in club Le You, mogelijk drugs in het spel

© Google
| De clubbezoekers van Le You werden onwel na een avondje uit. De politie vermoedt dat het gaat om drugs.
Updated: 06-08-2019 - 07:51

De zes bezoekers van de nachtclub "You Night Club" die afgelopen nacht naar het ziekenhuis werden gebracht, waren vermoedelijk onder invloed van drugs of alcohol. Dat meldt de Brusselse lokale politie. De nachtclub in de Brusselse Duquesnoystraat heeft intussen de deuren moeten sluiten en het Brusselse parket heeft een onderzoek geopend naar de intoxicatie.

Verschillende klanten van de nachtclub hadden geklaagd dat ze zich plots onwel voelden en de brandweer stuurde verschillende ziekenwagens en een mugteam ter plaatse.

Uiteindelijk moesten zes personen naar het ziekenhuis gebracht worden, maar de juiste oorzaak van hun intoxicatie is nog niet duidelijk. De brandweer sloot bij voorbaat wel al CO-vergiftiging uit.

"Er zijn vermoedens dat er drugs of alcohol in het spel waren maar het verdere onderzoek zal dat moeten uitwijzen," zet commissaris William Mariel, woordvoerder van de Brusselse politie. "De betrokkenen zullen verhoord worden zodra hun toestand dat toelaat."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?