Dertienjarig meisje uit Ukkel sinds maandag vermist

© Parket van Brussel
| Ze werd het laatst gezien op verblijfplaats Maison des Jeunes Filles in Ukkel.

Het Brussels parket is op zoek naar de vermiste Rekaya Makhoukhi uit Ukkel. Het dertienjarig meisje werd maandagavond rond 18 uur voor het laatst gezien in het opvangcentrum Maison des Jeunes Filles in de Ukkelse Diepestraat. 

Op vraag van het parket heeft de federale politie dinsdagavond een opsporingsbericht verspreid. Het jonge meisje verbleef in Maison des Jeunes Filles, een opvangcentrum voor meisjes met gedragsproblemen.

Sinds maandagavond 18.00 uur ontbreekt elke spoor van Rekaya Makhoukhi. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een blauwe jeansbroek, sneakers, een marineblauwe trui en een grijze perzikkleurige jas met bont.

Rekaya is van Marokkaanse afkomst. Ze is 1,60 meter groot en slank gebouwd, heeft een slank silhouet en zwart kort gekruld haar. Rekaya heeft donkerbruine ogen en spreekt Frans en Arabisch.

Heb jij Rekaya Makhoukhi gezien of weet je waar ze is, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800-0300. Tips sturen kan ook naar opsporingen@police.belgium.eu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?