BIG CITY VORST NATIONAAL BRUZZ A1597

BIG CITY VORST NATIONAAL BRUZZ A1597

Binnenkort voor halve prijs met trein naar Vorst Nationaal

EDB
© BRUZZ
05/06/2019

Vorst Nationaal en de NMBS slaan de handen in elkaar om concertgangers aan te moedigen vaker de trein te nemen. Vanaf september kunnen bezoekers van de concertzaal een treinticketje voor de helft van de prijs aanschaffen. “We sluiten niet uit dat we dit systeem uitbreiden naar andere zalen.”

Met het initiatief wil de NMBS het gebruik van de trein tijdens de daluren aanmoedigen. Wie vanaf vandaag een ticket koopt voor een concert dat vanaf september plaatsvindt in Vorst Nationaal, kan met een code op dat ticket een 'Bravo!'-treinbiljet aan halve prijs op de kop tikken.

“Vorst Nationaal kan vlot bereikt worden met de trein,” zegt woordvoerder voor de NMBS Dimitri Temmerman aan BRUZZ. “Rechtstreeks via het station Vorst-Oost, en met behulp van de tram via Brussel-Zuid. Die mogelijkheden willen we promoten.”

Temmerman sluit niet uit dat het systeem later uitgebreid wordt. “Mogelijk gaan we nadien ook in zee met andere concertzalen,” klinkt het. De tickets aan halve prijs zullen geldig zijn voor heel België en gelden zowel voor de heen- als de terugrit.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Vorst , Mobiliteit , Vorst Nationaal , NMBS , Dimitri Temmerman

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni