Inrit Leopold II-tunnel even dicht door ongeval

© PhotoNews
| De tunnelinrit Keizer Karel van de Leopold II-tunnel is afgesloten voor het verkeer. En dat brengt de nodige verkeerschaos met zich mee.
Updated: 18-12-2018 - 09:39

Door een ongeval was de inrit Keizer Karel van de Leopold II-tunnel een uurlang dicht. Er stond file vanaf de E40 in Groot-Bijgaarden. Andere ongevallen op de E40 en op de Kleine Ring zorgden voor een chaotische ochtendspits.

Het was een drukke ochtendspits op de Brusselse Ring. Verschillende ongevallen stuurden het autoverkeer in de war. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

Het was onder andere filerijden tussen Groot-Bijgaarden en Vilvoorde, daar waren door een ongeval twee rijstroken versperd.

Door een ongeval was ook de inrit Keizer Karel van de Leopold II-tunnel richting Zuid afgesloten. Daardoor staat er een file vanaf de aansluiting van de E40 op de Kleine Ring in Groot-Bijgaarden. De tunnel is intussen terug open voor het autoverkeer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?