Kleine kettingbotsing hindert ochtendspits

© PhotoNews
| De E40

Minstens vijf auto's zijn betrokken geraakt bij een ongeval op de Brusselse buitenring ter hoogte van Groot-Bijgaarden. De middenstrook is versperd, maar het verkeer kan er wel langs. Er zijn geen gewonden gevallen, de hinder blijft beperkt.

Het ongeval gebeurde op de middenstrook van de autosnelweg bij het verkeersknooppunt van Groot-Bijgaarden, waar de E40 aansluit op de Brusselse ring.

Vijf wagens raakten betrokken bij een banale kop-staartbotsing. Volgens het Vlaams verkeerscentrum blijft de hinder al bij al beperkt. "We hebben op dit moment weinig informatie over de omstandigheden," zegt Peter Bruyninckx. "Maar er is geen ambulance gevraagd, dus er zijn geen gewonden. Het verkeer kan er ook gewoon langs."

De takeldiensten zijn op dit moment onderweg naar de plek van het ongeval. Daardoor zal de gebruikelijke ochtendspits hinder ondervinden, maar zonder al te veel erg.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?