De elektrische deelsteps van Lime in Brussel

Deelstepverhuurder Lime is sinds donderdag actief in alle gemeenten van Brussel. Ook enkele straten in de Rand zullen bijkomend bediend worden.

Eerder kondigde Lime al aan dat het deelstepbedrijf zijn zone vermoedelijk zou uitbreiden. Sinds donderdag maakt het die belofte waar. Voortaan zijn de gifgroene steps terug te vinden in alle gemeenten van het Brussels gewest. Concreet worden Sint-Agatha-Berchem, Laken en Jette – die voordien niet bediend werden – aan het lijstje toegevoegd, laat Lime weten.

“We merkten vooral in Laken dat er heel veel trajecten werden uitgevoerd,” vertelt Romain Dekeyser van Lime aan BRUZZ. “Dus beslisten we om alle gemeenten van het gewest toe te voegen aan de zone.”

Ook enkele straten van de Rand zullen daarbij bijkomend bediend worden. “We tekenden een grote cirkel opdat ongeveer het volledige gebied binnen de Ring bediend zou kunnen worden. Maar omdat die cirkel niet erg precies is, worden ook enkele straten in pakweg Kraainem, Linkebeek of Strombeek-Bever voortaan deel van de zone,” klinkt het. “Maar die straten blijven beperkt.”

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Mobiliteit , Lime , uitbreiding , Rand

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni