Stuk Elsensesteenweg twee maanden dicht door werken

© Facebook gemeente Elsene
| Zo moet het laatste stuk van de heraangelegde Elsensesteenweg er begin oktober uitzien. De steenweg gaat dicht tussen de Naamsepoort en de Waversesteenweg.

Van 5 augustus tot begin oktober gaat opnieuw een stuk van de Elsensesteenweg dicht. De werken kaderen in de heraanleg van de steenweg tot voetgangerszone. Het auto- en busverkeer wordt omgeleid.

Op vijf augustus breken arbeiders opnieuw een stuk Elsensesteenweg open. Het gaat om een het klein stuk tussen de Naamsepoort en de Waverstesteenweg van nog geen honderd meter, maar de impact is niet gering. Auto's of bussen kunnen er plaatselijk immers niet meer door. Leveringen met lichte vrachtwagens zijn enkel mogelijk tussen 7 en 11 uur 's ochtends.

"De werken kaderen in de heraanleg van de steenweg tot een autoluwe steenweg," verduidelijkt Inge Paemen, woordvoerder van Brussel Mobiliteit, de gewestinstantie die de werf beheert.

De werken moeten begin oktober af zijn. Er zijn omleidingen voorzien, zowel voor het autoverkeer als voor de bussen van lijnen 71 en 54.

Elsensesteenweg dicht
© Brussel Mobiliteit
| Het stukje steenweg dat wordt heraangelegd is nog geen honderd meter lang, maar zorgt toch voor hinder voor het auto- en busverkeer.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?