Trambestuurder lichtgewond na aanrijding met vrachtwagen in Schaarbeek

© Google Maps
| Tramhalte Chazal

In Schaarbeek is woensdagvoormiddag een trambestuurder lichtgewond geraakt nadat zijn tramstel werd aangereden door een vrachtwagen. Dat meldt de MIVB. Door het ongeval was de dienstverlening op lijn 7 een klein uur onderbroken.

Het ongeval gebeurde omstreeks 09.45 uur op de Lambermontlaan in Schaarbeek, ter hoogte van tramhalte Chazal. Daar sloeg een vrachtwagen rechtsaf en botste daarbij tegen een voorbijrijdende tram. Door de aanrijding werd het voorste gedeelte van het tramstel uit de sporen gelicht en raakte de trambestuurder lichtgewond.

De vrachtwagenchauffeur en de trampassagiers bleven ongedeerd. Door het ongeval was de dienstverlening op lijn 7 onderbroken tussen de haltes Meiser en Prinses Elisabeth, en dat tot 10.40 uur. De MIVB legde al die tijd pendelbussen in.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?