Vanaf 18 maart werken aan Brusselse ring in Drogenbos

© Engie
| Het Agetnschap Wegen en Verkeer start de werken aan het op- en afrittencomplex Ruisbroek, op een boogscheut van de elektriciteitscentrale in Drogenbos.

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op 18 maart met werken aan de Brusselse ring (R0) in Drogenbos, ter hoogte van het op- en afrittencomplex Ruisbroek. Er wordt enkel 's nachts en niet tijdens het weekend gewerkt, eerst twee weken op de buitenring en daarna een week op de binnenring.

Op een stuk van 1 kilometer vervangt het AWV zowel de onder- als toplaag van het asfalt. Tijdens de werken zijn alle rijstroken overdag steeds beschikbaar. Tussen 22 en 6 uur kunnen automobilisten altijd één rijstrook gebruiken.

Dat kan behalve tijdens de nachten van vrijdag op zaterdag (29 maart en 5 april), wanneer het verkeer langer (tot 10 uur 's ochtend) over één rijstrook zal moeten rijden en ook enkele uren via de op- en afrit wordt gestuurd.

Zowel de oprit van de binnenring als de afrit van de buitenring van het complex Ruisbroek wordt ook bepaalde nachten afgesloten om de nieuwe onder- en toplaag asfalt aan te kunnen brengen. Verkeer dat tijdens die nachten normaal gezien de oprit in Ruisbroek neemt, wordt omgeleid via het op- en afrittencomplex in Beersel/Lot.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?