Veertiger omgekomen bij ongeval met vluchtmisdrijf op Brusselse Ring

Het Koning Boudewijnstadion met Parking C aan de Brusselse Grote Ring Het Koning Boudewijnstadion met Parking C aan de Brusselse Grote Ring
© PhotoNews
© PhotoNews

Op de Brusselse Ring in Grimbergen is afgelopen nacht een 43-jarige man om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde. De bestuurder van dat voertuig ging er na het ongeval vandoor en kon nog niet opgespoord worden.

Het ongeval vond omstreeks 23.30 uur plaats. Twee mannen probeerden ter hoogte van Grimbergen de Brusselse Ring over te steken maar op de Buitenring werd één van hen, een 43-jarige man uit Grimbergen, gegrepen door een voorbijrijdende wagen. Het slachtoffer overleefde die klap niet.

Volgens zijn kompaan zaten in het aanrijdende voertuig twee personen die na het ongeval de wagen lieten staan en er te voet vandoor gingen. Zij worden momenteel opgespoord. Het parket stuurde een verkeersdeskundige en een wetsdokter ter plaatse. Tijdens het onderzoek werd de buitenring zo'n drie uur lang volledig afgesloten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?