Verbindingen E40 en ring rond Brussel afgesloten voor werken aan verlichting

© Google
| Het verkeer zal worden omgeleid.

De komende weken zullen 's avonds en 's nachts de verbindingen van het knooppunt van Sint-Stevens-Woluwe afgesloten worden voor werken aan de LED-verlichting. Het verkeer zal worden omgeleid.

De werken beginnen in de week van 11 november. Wegen en Verkeer zal dan de verbindingen van de buitenring (R0, rijrichting van Waterloo/Namen naar Zaventem/Antwerpen) met de E40 richting Brussel en de E40 richting Leuven/Luik afsluiten voor het verkeer. Automobilisten zullen die avonden en nachten omgeleid worden via het op- en afrittencomplex Zaventem - Henneaulaan van de ring rond Brussel.

De komende weken zullen ook de andere verbindingen van het knooppunt Sint-Stevens-Woluwe op deze manier aangepakt worden. De aannemer zal maar een verbinding tegelijk afsluiten. Het afsluiten van de verbindingslus zal gebeuren om 21 uur en uiterlijk om 6 uur zal de lus opnieuw opengesteld worden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?