Beleef de 26ste editie van Jospop met BRUZZ

© Claudia
| Vrijdag en zaterdag stroomt het festivalterrein van Jospop opnieuw vol.

Dit weekend strijkt muziekfestival Jospop voor de zesentwintigste keer neer in Dilbeek. Naar goede gewoonte staan er weer een hoop geweldige Belgische- en Nederlandse artiesten op het programma. BRUZZ is er op het zelfverklaarde "laatste feestje van de zomer" ook bij.

Op vrijdag is er op het Dilbeekse festival vooral plaats voor dj's. Het discjockeyduo Hermanos, dat deze zomer ook al op Tomorrowland stond, trapt het festival af. Later kruipt het Belgische fenomeen Freaquency achter de draaitafels. Hij is deze zomer aan zijn afscheidstournee bezig.

Headliners op zaterdag zijn Brussels hiphopcollectief Stikstof en de Nederlandse rapper Kraantje Pappie. Ook BRUZZ-DJ Zoey Hasselbank en reggaegroep Rupelsoldaten maken er dan het mooie weer.

BRUZZ op Jospop

Wij zijn er dit weekend ook bij in Dilbeek. Op vrijdagavond vormen we het dak van onze BRUZZ-bus om tot een tweede podium voor Jospop. DJ Vega en BSMNT spelen dan de pannen ervan af. Op zaterdag zenden we van 20u tot middernacht live uit vanop de festivalwei.

JOSPOP, 24 > 25/8, Schepdaal, Dilbeek

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?