BRUZZ goes JAZZ

100 jaar jazz? Dat verdient een feestje. Dit voorjaar barstte de viering van jazz los in Flagey én in de AB met de JAZZ 100!-reeks. Die kent deze week zijn hoogtepunt in laatstgenoemde zaal en bij ons op de radio.

BRUZZ trakteert je een week lang op de meest jazzy grooves, overdag en 's avonds, met een zinderend orgelpunt op de zondagavond wanneer de dj's er hun heel eigen kijk op jazz serveren.

Die zondag 17 december trakteren de jongens van The Groove Is On, Funky Bompa, Stereotiep en Jazz Station je op de meest opzienbarende, meest opvallende en/of meest onverwachte jazz-tracks uit hun rijke muziekcollecties. Vanaf 16u duik je er een jazzwereld in die zal verrassen en overrompelen.

Maar een week lang kan je ook overdag de verschillende, heel uiteenlopende gezichten van de jazz tegenkomen: van Uptown tot en met Downtown, slalommend tussen funk, fusion, electronica-jazz, jazz-dance, hiphop-jazz en souljazz.

Bovendien kan je bij ons tickets winnen voor het mini-festival The New Wave Of Belgian Jazz in AB, met oa. Taxiwars, De Beren Gieren, BRZVLL en Black Flower.

"Dip trip, flip Fantasia". Check 't uit.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?