Stromae lost eind april nieuwe single

Stromae lost de single ter gelegenheid van de nieuwste collectie van zijn modelabel Mosaert.

Stromae laat weten op 25 april een nieuwe single de wereld uit te sturen. Hij doet dat ter gelegenheid van de vijfde collectie van zijn modelabel Mosaert. Een nieuw album is evenwel nog niet voor morgen.

Het lied, getiteld ‘Défiler’, duurt 10 minuten en komt uit op 25 april. Stromae lanceert het lied samen met de vijfde collectie van zijn modelabel Mosaert, die hij vrijdagavond presenteerde in Parijs. Naar goede gewoonte bevat de 'capsule' uniseks sokken en shirts met kleurrijke prints. Maar voor de eerste keer bevat de collectie naast kledij ook kussens, borden, behangpapier en andere soorten woninginrichting.

“We hebben ons voor capsule 5 laten inspireren door de Art Deco en Art Nouveau, twee kunststromingen die ook onze hoofdstad Brussel hebben gevormd,” staat te lezen op de website van Mosaert.

Volgens Stromae, oftewel Paul Van Haver, deed het deugd om opnieuw muziek te maken. Zijn laatste album, Racine Carrée, kwam uit in 2013. “Maar dit is geen teken dat ik opnieuw aan een album aan het werken ben,” verduidelijkt Stromae. “Ik sluit niet uit dat er op termijn nog een album volgt, maar in alle eerlijkheid weet ik niet wanneer dat zou gebeuren.”

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?