Peck 47 opent nieuw filiaal op Rogierplein

RN
© BRUZZ
07/07/2017

Brussel is een brunchplek rijker: met 'Streetpecker' opent het populaire Peck 47 een nieuwe vestiging op het Rogierplein. Het is na Peck 47, Peck 20 en Woodpecker al de vierde Brusselse vestiging van het team.

Het concept is eenvoudig zegt manager Max Chauvet. “Bij Peck 47 draait het er niet om steeds hetzelfde concept te openen op een andere plek, maar om iets totaal anders te creëren. Onze vestigingen zien er niet identiek uit en zelfs onze menukaarten zijn verschillend. Enkel de brunchkaart blijft, op vraag van de klant, onveranderd."

Oorsprong
Streetpecker is gebaseerd op de kiosk Woodpecker in het Ter Kamerenbos. “We hebben veel positieve reacties gekregen op Woodpecker en besloten om die naam meer te verstedelijken, vandaar Streetpecker,” aldus Chauvet.

Uitbreiding
Ondanks het enthousiasme is een verdere uitbreiding volgens hem nog niet aan de orde. “Met Woodpecker in het Ter Kamerenbos , Peck 20 in de Jourdanstraat en Peck 47 op de Kiekenmarkt hebben we voorlopig genoeg op ons bord. We willen nu vooral onze menukaarten blijven uitbreiden en vernieuwen. En vooral ook Brussel als stad verder ontdekken.”

De keukens van alle vestigingen zijn doorlopend open van 7u30 tot 19u00 van maandag tot vrijdag. In het weekend vanaf 9u00 tot 19u00.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws, Resto & Bar

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni