Thomas Ryckalts, voorzitter van de raad van bestuur van de MIVB

| Thomas Ryckalts, voorzitter van de raad van bestuur van de MIVB.

Thomas Ryckalts herverkozen als voorzitter Open VLD Brussel

KVDP
© BRUZZ
18/12/2019

Dinsdagavond hebben de Brusselse liberalen van Open VLD een nieuw lokaal bestuur gekozen. Thomas Ryckalts was al voorzitter en mag dat ook blijven. Hij kan vanaf nu rekenen op Mimi Crahaij, de nieuwe ondervoorzitter.

Jettenaar Thomas Ryckalts werd in 2009 voor de eerste keer verkozen als voorzitter van de Brusselse Open VLD-afdeling en is daarnaast ook voorzitter van de raad van bestuur van de MIVB. Dinsdagavond kozen de Brusselse Open VLD-leden opnieuw voor Ryckalts.

Aan zijn zijde staat vanaf nu Mimi Crahaij, de nieuwe ondervoorzitter van de partij. Bij de verkiezingen in mei dit jaar was de 24-jarige Crahaij de jongste lijsttrekker van alle Vlaamse partijen. In oktober 2018 raakte ze verkozen in de gemeenteraad van Ganshoren.

“In mei heb ik op vraag van Thomas de federale Kamerlijst voor Brussel getrokken”, zegt Crahaij. “Een fijne ervaring met een jonge ploeg die in Brussel en het stedelijk liberalisme gelooft.”

Naast de voorzitter en de ondervoorzitter kozen de Brusselse Nederlandstalige liberalen ook een politiek secretaris, een afgevaardigde voor de partijraad, een penningmeester en een secretaris. Die functies zijn voor respectievelijk Frederik Ceulemans, Lamia Khan, Frederic Masil en Stefan De Latte.

Mimi Crahaij, kandidaat federale kamer voor Open VLD

| Aan de zijde van Ryckalts staat vanaf nu Mimi Crahaij, de nieuwe ondervoorzitter van Open VLD.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel, Politiek, Open VLD, open VLD Brussel

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni